کودp45 k55
P45 K55کود مایع طلوع رهشا
باعث افزایش مقاومت گیاه نسبت به تنش های محیطی، سبب سنتز فیتوآلکسین ها و مقاومت گیاه به پاتوژن های قارچی و باکتریایی، مانع خسارت مکانیکی حشرات جونده و مکنده به واسطه تقویت ساقه و ریشه، باعث تنظیم آب در گیاه، تشکیل پروتئین، سنتز نشاسته و سلولز به سبب حضور پتاسیم و همچنین موجب جلوگیری از پوسیدگی ریشه توسط قارچ های مولد آن در شرایط رطوبتی بالا می شود
پتاسیم در بهبود رنگ میوه که یکی از مهمترین عوامل تعیین کننده کیفیت و بازار پسندی میوه است بخصوص در محصولاتی نظیر سیب و هلو و مرکبات موثر می باشد . پتاسیم موجب بزرگتر شدن اندازه میوه ها بخصوص در مرکبات میشود. فسفر باعث افزایش اندازه و کیفیت میوه میشود. با مصرف متعادل فسفر طول دوره انبارداری میوه افزایش مییابد. استفاده از کودهای فسفری موجب توسعه ی ریشه گیاه و کمبود آن سبب دیررس شدن محصول میشود
دستورالعمل مصرف:
محصول |
زمان مصرف |
محلول پاشی |
آب آبیاری |
گیاهان زراعی |
بعد از سبز شدن |
2-2/5لیتر |
5-10لیتر |
سبزی/ صیفی/ گلخانه ای |
بعد از سبز شدن زمان تشکیل میوه |
3 لیتر 2-2/5 لیتر |
5-10لیتر |
درختان میوه (سیب،گلابی ،گردو،بادام،زیتون،هلو،گیلاس،زردآلو و سایر) |
فندقی شدن میوه |
2-2/5 لیتر تکرار10-15روز بعد |
7-10 لیتر |
درختان غیر مثمر |
طول دوره رشد |
3 لیتر |
10-12لیتر |
تجزیه ضمانت شده:
عناصر |
W/W |
W/V |
فسفر قابل استفاده (P2O5) |
%26 |
%32 |
پتاسیم محلول در آب (K2O) |
%45 |
%55 |