کودNPK10.50.10
دستورالعمل مصرف:
گیاهان زراعی: 5 کیلوگرم در هکتار به صورت محلول پاشی یا به میزان10-15 کیلوگرم در سیستم آبیاری
زینتی، صیفی، گلخانه ای: محلول پاشی با دوز 2 در هزار یا به میزان 1/5 تا0/5 کیلوگرم در هر هزار مترمربع در سیستم آبیاری
درختان میوه: با دوز2-3 در هزار به صورت محلول پاشی یا به میزان 150-300 کیلوگرم با توجه به سن درخت به صورت چال .کود
تجزیه ضمانت شده:
عناصر |
w/w |
نیتروژن کل |
%10 |
فسفر قابل استفاده |
%50 |
پتاسیم محلول در آب |
%10 |
احتیاط و هشدار:
بهترین زمان محصول پاشی اوایل صبح یا همزمان با خنک شدن هوا در عصر می باشد.
با بسیاری از سموم و کودها قابلیت اختلاط دارد ولی توصیه میشود قبل از مصرف تست اختلاط پذیری و اطمینان از عدم سوختگی درسطح محدود انجام گردد.
وقتی برگ ها جوان هستند از کمترین میزان و با مسن شدن برگها از میزان های بالاتر کود استفاده گردد.
در کلیه روش های آبیاری ،غرقابی و تحت فشار قابل مصرف می باشد.
دور از دسترس اطفال نگهداری شود.
قبل از مصرف دستور العمل مصرف به دقت مطالعه شود.
کودNPK5.5.45
دستورالعمل مصرف:
گیاهان زراعی: 5 کیلوگرم در هکتار به صورت محلول پاشی یا به میزان10-15 کیلوگرم در سیستم آبیاری
زینتی، صیفی، گلخانه ای: محلول پاشی با دوز 2 در هزار یا به میزان 1/5 تا0/5 کیلوگرم در هر هزار مترمربع در سیستم آبیاری
درختان میوه: با دوز2-3 در هزار به صورت محلول پاشی یا به میزان 150-300 کیلوگرم با توجه به سن درخت به صورت چال کود
تجزیه ضمانت شده:
عناصر |
w/w |
نیتروژن کل |
%5 |
فسفر قابل استفاده |
%5 |
پتاسیم محلول در آب |
%45 |
احتیاط و هشدار:
بهترین زمان محصول پاشی اوایل صبح یا همزمان با خنک شدن هوا در عصر می باشد.
با بسیاری از سموم و کودها قابلیت اختلاط دارد ولی توصیه میشود قبل از مصرف تست اختلاط پذیری و اطمینان از عدم سوختگی درسطح محدود انجام گردد.
وقتی برگ ها جوان هستند از کمترین میزان و با مسن شدن برگها از میزان های بالاتر کود استفاده گردد.
در کلیه روش های آبیاری ،غرقابی و تحت فشار قابل مصرف می باشد.
دور از دسترس اطفال نگهداری شود.
قبل از مصرف دستور العمل مصرف به دقت مطالعه شود.
کود k45
کود مایع طلوع رهشاK45
حاوی جلبک دریایی به طور خاص برای استفاده به عنوان یک کود محلولپاشی و آبیاری فرموله شده است و میتواند نقش مهمی در مقاومت گیاهان نسبت به استرس و هم چنین در بزرگ شدن اندازه میوه ها و کیفیت آنها و افزایش خاصیت انبارداری داشته باشد. پتاسیم برکیفیت محصولات کشاورزی بویژه در مورد میوه های گوشتی و غده ای مانند گوجه فرنگی و سیب زمینی اثرگذار می باشد . پتاسیم در بهبود رنگ میوه که یکی از مهمترین عوامل تعیین کننده کیفیت و بازار پسندی میوه است بخصوص در محصولاتی نظیر سیب و هلو و مرکبات موثر می باشد . پتاسیم موجب بزرگتر شدن اندازه میوه ها بخصوص در مرکبات می شود و اگر گیاه در محدوده کمبود پتاسیم باشد ، افزایش پتاسیم موجب افزایش خاصیت انباری آن می شود. جلبکهای دریایی بصورت طبیعی دارای هورمونهای تحریک کننده رشد از جمله اکسین و سیتوکینین هستند. بتائین موجود در جلبک نقش اساسی در افزایش مقاومت گیاهان نسبت به استرس های مختلف دارند.
دستورالعمل مصرف:
محصول |
زمان مصرف |
محلول پاشی |
در خاک |
گیاهان زراعی(گندم ،ذرت ،کلزا، چقندروسایر) |
6-8برگی تکرار به فاصله یک ماه |
1/5-2 در هزار |
3-6لیتر در هکتار |
درختان میوه (سیب،گلابی ،گردو، بادام،زیتون وسایر) |
بعد از گل تکرار به فاصله یک ماه |
2 در هزار |
3-5لیتر در هکتار |
درختان پسته |
هنگام متورم شدن جوانه ها،بعدا از دانه ارزنی شدن میوه، پرشدن دانه |
2 در هزار |
3-5 لیتر در هکتار |
تجزیه ضمانت شده:
عناصر |
W/W |
W/V |
پتاسیم محلول در آب(K2O) |
%30 |
%45 |
جلبک دریایی |
%3/5 |
%5/25 |
کودp45 k55
P45 K55کود مایع طلوع رهشا
باعث افزایش مقاومت گیاه نسبت به تنش های محیطی، سبب سنتز فیتوآلکسین ها و مقاومت گیاه به پاتوژن های قارچی و باکتریایی، مانع خسارت مکانیکی حشرات جونده و مکنده به واسطه تقویت ساقه و ریشه، باعث تنظیم آب در گیاه، تشکیل پروتئین، سنتز نشاسته و سلولز به سبب حضور پتاسیم و همچنین موجب جلوگیری از پوسیدگی ریشه توسط قارچ های مولد آن در شرایط رطوبتی بالا می شود
پتاسیم در بهبود رنگ میوه که یکی از مهمترین عوامل تعیین کننده کیفیت و بازار پسندی میوه است بخصوص در محصولاتی نظیر سیب و هلو و مرکبات موثر می باشد . پتاسیم موجب بزرگتر شدن اندازه میوه ها بخصوص در مرکبات میشود. فسفر باعث افزایش اندازه و کیفیت میوه میشود. با مصرف متعادل فسفر طول دوره انبارداری میوه افزایش مییابد. استفاده از کودهای فسفری موجب توسعه ی ریشه گیاه و کمبود آن سبب دیررس شدن محصول میشود
دستورالعمل مصرف:
محصول |
زمان مصرف |
محلول پاشی |
آب آبیاری |
گیاهان زراعی |
بعد از سبز شدن |
2-2/5لیتر |
5-10لیتر |
سبزی/ صیفی/ گلخانه ای |
بعد از سبز شدن زمان تشکیل میوه |
3 لیتر 2-2/5 لیتر |
5-10لیتر |
درختان میوه (سیب،گلابی ،گردو،بادام،زیتون،هلو،گیلاس،زردآلو و سایر) |
فندقی شدن میوه |
2-2/5 لیتر تکرار10-15روز بعد |
7-10 لیتر |
درختان غیر مثمر |
طول دوره رشد |
3 لیتر |
10-12لیتر |
تجزیه ضمانت شده:
عناصر |
W/W |
W/V |
فسفر قابل استفاده (P2O5) |
%26 |
%32 |
پتاسیم محلول در آب (K2O) |
%45 |
%55 |
کود OM
om
توضیحات
کود آلی( اُ اِم) طلوع رهشا اصلاح کننده خاک های شور و آهکی و بهبود دهنده خواص فیزیکی بافت خاک ، افزایش نفوذ آب و هوا و کاهش دهنده عناصر مضر.
کود آلی (اُ اِم) طلوع رهشااز تجزیه مواد آلی گیاهی حاصل شده است. کود آلی (اُ اِم)طلوع رهشا را میتوان در محصولات شامل: سیب زمینی، محصولات گلخانه ای، صیفی جات، درختان میوه و مرکبات، انگور، پسته، خرما، چمن و مراتع و... استفاده نمود.
دستورالعمل مصرف
20-15 لیتر در هکتار بعد از سبز شدن محصول و تکرار 15 روز بعد در صورت نیاز (قطره ای، غرقابی، بارانی).
هشدارها
در جای خشک و خنک نگهداری شود.
دور از محصولات غذایی و نوشیدنی و غذای حیوانات نگهداری شود.
دور از دسترس کودکان نگهداری شود.
در صورت تماس با چشم یا پوست ، با آب فراوان شسته شود.
تجزیه ضمانت شده
عناصر |
w/w |
نیتروژن کل |
3% |
فسفر قابل استفاده |
2% |
پتاسیم محلول در آب |
2% |
اسید هیومیک |
1% |
کربن آلی |
15% |
ماده آلی |
32% |
ترکیبات سازنده: اسید هیومیک، منوآمونیوم فسفات، نیترات پتاسیم، مونوپتاسیم فسفات، ماده آلی گیاهی